Köpvillkor

Priser och betalning

Alla varor anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Fraktvillkor väljs i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation. 

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller i 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du: om det gäller en specifik vara: sända eller lämna tillbaka den till Nords

Du har inte ångerrätt om:
Produktens utgångsdatum är mindre än 14 dagar framåt från den dag du meddelar oss om att du ångrat köpet.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Privat Policy

En beställning hos oss görs med hjälp av dina personuppgifter. I samband med att du registrerar dina uppgifter godkänner du att vi lagrar och använder dessa i vår verksamhet för att fullfölja avtalet/köpet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få ut den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att det ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.


Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.

Returer

Om du vill returnera varor gör du det på din egen bekostnad. Om varan är defekt eller om vi packat fel betalar vi returfrakten. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan tillbaka. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Accepterade betalningar